Byggesjusk

Byggesjusk

Husk rådgiveren før skaden er sket!!

Onsdag d. 2. oktober sendte DR programmet Kontant, dagens overskrift var Prisvindende Byggesjusk!! 

Det er nogle forfærdelige situationer de stakkels mennesker i udsendelsen er havnet i, på trods af det store arbejde de har gjort for at finde et godt byggefirma som oven i køber var prisvindende. 

Det som udsendelsen også viser er vigtigheden i at man bør have en byggesagkyndig med på råd gerne inden kontrahering og som tilsyn under opførelsen / udførelsen af det arbejde man ønsker udført.

Det kommer desværre ikke som en overraskelse, at der bliver udført utroligt meget bygge sjusk rundt om i Danmark, oftest skyldes de manglende viden ved den udførende håndværker og manglende viden fra den private bygherrer om hvordan man skal agere. Det er kun naturligt at man som privat bygherrer regner med at den professionelle håndværker man hyre ved hvad han laver, det er bare ikke altid tilfældet. Det kan ikke understreges nok hvor vigtigt det er at få en byggesagkyndig med helt fra starten, det spare dig som bygherre for mange penge holdt op imod de fatale følge skader og følge omkostninger som dårligt udført arbejde kan give. 

 

Udsendelsen kan ses på følgende link : https://www.dr.dk/tv/se/kontant