Artikel i samarbejde med Jyllands - Posten

Artikel i samarbejde med Jyllands - Posten

I søndags udgav Jyllands-posten et annoncetillæg med titlen VINTERBOLIG og vi var med!

Vi blev kontaktet af en journalist fra JP der spurte om vi ønskede at hjælpe med at lav en artikel der omhandlede vedligeholdes af boligen indendøres om vinteren og det ville vi naturligvis gerne. 

Vi syntes selv at det er blevet en rigtig fin artikel. Et lille udklip fra annoncen: 

 

Når du skal i gang med det årlige indendørs tjek af huset, kan det måske virke uoverskueligt - men det kan lade sig gøre, hvis du går struktureret til opgaven, lyder det fra den byggesagkyndige. 

»Det er en rigtig god idé at begynde fra toppen, og så bevæge sig videre ned i huset. Skriv ned, mens du går huset igennem, så du har et overblik over, hvor du skal sætte ind og vedligeholde huset. Du kan med fordel tage en byggesagkyndig med på opgaven, så du sikrer dig, at du får det hele med. Overser du en skade, kan det blive til mange følgeskader, hvis den ikke bliver udbedret, og derfor er det en god idé at have en professionel med på råd. En god idé er at få lavet en vedligeholdelsesplan, der hjælper dig med at holde overblik over, hvad du skal have lavet nu og her, og hvad der bør laves indenfor fem år og længere frem i tiden. På den måde får du et bedre overblik over dit hus, ligesom du bedre kan styre din privatøkonomi,« fortæller Christoffer Dinesen og giver sine 10 bud på, hvad du skal have i fokus indenfor i dit hus om vinteren.

 

 

Du finder artiklen på s.14 i linket nedenfor, vi kan kun anbefale at følge de gode råd som er givet i artiklen.

 Vedligeholdelse af bolig om vinteren