Forkert fliselim

Forkert fliselim

Bliv klogere på fliselim

Efter udbedringen af manglende vådrumssikring blev de nye klinker monteret med en forkert lim!!!

På billedet ses en naturklinke i jura grau, det er et naturprodukt, som ikke kan sammenlignes med en keramisk klinke, hvilket man skal være opmærksom på, når man arbejder med fliselim.

Der var lavet en mangelfuld vådrumsssikring af gulvet i badeværelset, hvilket gav en vandskade i den underliggende trækonstruktion, der skulle udtørres for at undgå skimmel og råd. Efter betonhammeren har banket det nye badeværelse op, kan man starte forfra med udlægningen af det nye vådrum og nye klinker. Som det ses på billedet, er der mørke striber igennem klinken - det betyder at der er brugt en forkert lim til montagen af de nye klinker. Striberne forsvinder ikke igen, hvilket betyder at betonhammeren endnu en gang skal på arbejde, og badeværelset skal laves om for anden gang.

Sådan en kedelig historie kunne være undgået, hvis man havde haft en ordentlig kvalitetssikring af den oprindelige vådrumssikring. Det havde sparet ejerne af badeværelset mange penge, og de havde sluppet for meget unødvendigt bøvl.

Ring eller skriv, hvis I ønsker opsyn og kvalitetssikring af jeres byggeri.

Christoffer Dinesen/ tlf:  28449730 / Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.