Løsningsorienteret dialog.

Hos Privat Byggerådgivning kan vi hjælpe med dialogen mellem jer og entreprenøren eller overtage al dialog med håndværkerne. Vi samler trådene imellem arkitekten, ingeniøren, håndværkerne og jer, så I undgår dyre advokatregninger.

Syn og skøn

Byggeriet går godt, og du glæder dig til at se og modtage det færdige byggeri, men pludselig går der hårdknude i tingene, der opstår en tvist, og du kan ikke længere kommunikere konstruktivt med dine håndværkere, stemningen er dårlig, og I er langt fra enige om tingene.

Image
Denne situation er der desværre nogle, der havner i, og det skyldes ofte, at I ikke har fået lavet en forventningsafstemning. Andre gange kan det være, at du er uheldig og har fundet en entreprenør, der mener, at alting koster ekstra, eller en entreprenør, som ikke lever op til dine forventninger på kvaliteten, hvilket også giver dårlig stemning. Uanset hvad der er årsagen, kan du med en mægler fra Privat Byggerådgivning få hjælp til at løse problemerne.

Vi taler samme sprog som entreprenøren og kan oversætte det til noget forståeligt. Vi ved, hvad der er af byggekrav, hvad der er kutyme, og hvad der er ret og rimeligt i en byggesag. Når der er opstået en tvist, går det ud på at få renset luften og komme videre hurtigst muligt, inden det er for sent. Dette skaber både en bedre stemning og et bedre byggeri.

Hvis ikke man får løst sagen selv, ender det oftest med syn og skøn, eller som en sag i voldgiften. Uanset hvilken af disse to det ender med, kommer det til at koste mange penge- og der bliver kun en vinder, nemlig de advokater der er inde over.

Pris

Fra 3500kr
  • Det koster ikke noget at kontakte os
  • Ring eller skriv så udarbejder vi et gratis og uforpligtende tilbud til dig!

Vores kunder siger

⭐⭐⭐⭐⭐
Min kæreste og jeg skulle købe hus for første gang. Vi havde Privat Byggerådgivning med ude på to huse, hvor det ene var i så ringe stand, de fraråede os at købe. Det er vi meget taknemmelige for.
⭐⭐⭐⭐⭐

Christoffer var enormt imødekommende, kompetent og god til at besvare vores mange spørgsmål. Jeg vil uden tvivl anbefale andre at kontakte Christoffer ved huskøb. Gennemgangen af huset gav os ro i maven — og vi bød derefter på huset.

⭐⭐⭐⭐⭐
Vi hyrede Privat Byggerådgivning til at lave en gennemgang af det hus, vi ville købe. Christoffer gik virkelig i dybden med tingene, og vi havde en god fornemmelse af, hvad vi var ved at købe.

Tvister kan omfatte:

Løsningsorienteret dialog mellem jer og entreprenøren.

Undgå dyre advokatregninger .

Uvildigt synspunkt fra fagperson på problemet.

Konfliktløsning ved tvister.

Vi kan overtage alt dialog med håndværkerne.

Vi kan samle trådene imellem arkitekten, ingeniøren, håndværkeren og jer..

Om Privat Byggerådgivning

Privat Byggerådgivning er din uvildige byggesagkyndige. Vi er til for at hjælpe dig sikkert igennem opførelsen af dit nye hus eller dit kommende bolig køb. Vi hjælper også gerne med vedligeholdelsesplaner for huse eller etageejendomme. Er der skimmel i ejendommen, er vi behjælpelige med rådgivning og løsninger. Vi hjælper jer med byggetekniske spørgsmål fra stort til småt i hele Danmark.

Book en aftale nu. 

Udfyld venligst det ønskede felt!
Udfyld venligst det ønskede felt!
Udfyld venligst det ønskede felt!