Tegnestuen

Kæmper i med at få en byggetilladelse eller en færdigmelding ved myndighederne ?

Så kan Privat Byggerådgivning være din rigtige samarbejdspartner, der tager dig i hånden fra start til slut.

Tegnestue

På tegnestuen laver vi mange spændene ting.

En af de spændende ting vi hjælper med, er lovliggørelse og færdigmelding af allerede igangværende byggesager hos myndighederne.

Vi tilbyder også traditionelt arkitekt / tegnearbejde som projektering af et en families hus, sommerhus, tilbygning eller en carport.  

Image

Hvordan griber vi det an:

Det kan gøres på flere måder. Måske har du som bygherre allerede været i gang med en byggeansøgning, men har mødt muren. Eller også har du nogle idéer og nogle billeder af noget, du/I har set, som I godt kunne tænke jer noget i stil med og som muligvis skal passe ind i den eksisterende bebyggelse på grunden. Og alt efter hvor langt I er i processen, samler vi op på det og ligger så en plan for, hvordan vi kommer i mål.

Vi kan være behjælpelige med følgende:

Lovliggørelse.
Ansøgning om lovliggørelse af allerede opført byggeri på byg og miljø.
Lovliggørelse af alle slags byggerier tager vi hånd om, også ældre byggeri som pludseligt skal dokumenteres som værende lovligt over for myndighederne. 

Byggetilladelse.
Vi indhenter byggetilladelse ved myndighederne på baggrund af det tegningsmateriale du allerede har fået udarbejdet eller på baggrund af tegninger vi selv udarbejder. I nogle tilfælde skal der indhentes en byggetilladelse til byggeri der er opført, det kan også lade sig gøre. 

Færdigmelding.
Når et byggeri er færdig bygget skal det færdigmeldes ved kommunen, dette gøres normalt lige efter at byggeriet er færdigt. Myndighederne stillet en rækker krav i byggetilladelsen som skal dokumenteres og erklæres ved en færdigmelding. Når vi har færdigmeldt jeres byggeri vil i modtagen en ibrugtagningstilladelse og byggeriet er derved lovligt. 

Bygnings- og boligregistret (BBR)
Vi hjælper med indrapportering til BBR og med at få lavet de korrekte oplysninger i BBR.

Det er vigtigt at BBR-meddelelsen stemmer overens med de faktiske forhold. 

Bygbare tegninger
Der er byggeri som ikke kræver en byggetilladelse, men til gengæld kræver det at de håndværkere der skal udføre et stykke arbejde ved hvad de skal bygge. Her tegner vi tegner der viser hvad i vil have bygget med beskrivelser der fortælle hvilke materialer det skal bygges i.

Arkitekthjælp pris

Fra 3.000 kr inkl. moms
  • Det koster ikke noget at kontakte os
  • Ring eller skriv så udarbejder vi et gratis og uforpligtende tilbud til dig!

Vores kunder siger

⭐⭐⭐⭐⭐
Min kæreste og jeg skulle købe hus for første gang. Vi havde Privat Byggerådgivning med ude på to huse, hvor det ene var i så ringe stand, de fraråede os at købe. Det er vi meget taknemmelige for.
⭐⭐⭐⭐⭐

Christoffer var enormt imødekommende, kompetent og god til at besvare vores mange spørgsmål. Jeg vil uden tvivl anbefale andre at kontakte Christoffer ved huskøb. Gennemgangen af huset gav os ro i maven — og vi bød derefter på huset.

⭐⭐⭐⭐⭐
Vi hyrede Privat Byggerådgivning til at lave en gennemgang af det hus, vi ville købe. Christoffer gik virkelig i dybden med tingene, og vi havde en god fornemmelse af, hvad vi var ved at købe.

Lad os gennemgå jeres plantegning.

Gå rundt i din kommende boligen i 1 til 1 med VR briller

Besparelser ved korrekt projektering før byggeriets opstart

Undgår ekstra regninger ved omgørelse

Visualisiering frem for 2d strejtegninger

Se nogle af de sager vi har arbejdet med nedenfor:

Om Privat Byggerådgivning

Privat Byggerådgivning er din uvildige byggesagkyndige. Vi er til for at hjælpe dig sikkert igennem opførelsen af dit nye hus eller dit kommende bolig køb. Vi hjælper også gerne med vedligeholdelsesplaner for huse eller etageejendomme. Er der skimmel i ejendommen, er vi behjælpelige med rådgivning og løsninger. Vi hjælper jer med byggetekniske spørgsmål fra stort til småt i hele Danmark.

Book en aftale nu. 

Udfyld venligst det ønskede felt!
Udfyld venligst det ønskede felt!
Udfyld venligst det ønskede felt!