Drift og vedligeholdelsesplan omfatter:

  • En rødtråd for vedligeholdelsen af ejendommen
  • En plan der følger ejendommen på trods af udskiftning i ejerkredsen
  • Letter salg af din lejlighed
  • Højner ejendommensværdi at den ikke går i forfald
  • Lettergør planlægningen af arbejdsdagen i ejerforeningen
  • Ejendommen gennemgåes fra kælder til kvist
  • Budgettet for ejerforeningen er lettere tilpasset

Privat husejer

Som ejer af et privat hus giver det god mening med en vedligeholdelsesplan for at bevare husets stand og værdi.

Når der er tale om et parcelhus, behøver det ikke at være en stor omgang med udfaldet samlet i en rapport (men det kan det sagtens være, hvis I ønsker det). Mange vælger at få lavet en drift- og vedligeholdelsesplan fra Privat Byggerådgivning, ved at vi i fællesskab laver en gennemgang af huset. Den byggesagkyndige kommer hjem til jer på et aftalt tidspunkt, og under gennemgangen vil den byggesagkyndige stille nogle forskellige opklarende spørgsmål til huset og komme med gode råd til vedligeholdelsen. Der kan I med fordel selv gå og lave jeres notater. På denne måde får I en plan for en fremadrettet vedligeholdelse.

Andel -& Ejerforening

Det er mange ejerforeninger, der ikke har en vedligeholdelsesplan for deres ejendom, hvilket kan betyde lækage på en bygningsdel, der kan give skader på tilstødende bygningsdele. Det giver mange unødvendige problemer og omkostninger. 

Som ejer- og andelsforening er det en god ide at få lavet en vedligeholdelsesplan af en uvildig person, så alle i foreningen ved, hvordan ejendommen har det, og hvad der skal afsættes penge til i den kommende fremtid. Det er også en fordel i den situation, hvor du skal sælge din lejlighed, at du over for køber kan fremvise en drifft- og vedligeholdelsesplan, der fortæller hvilken stand ejendommen i bund og grund er i, og hvad man gør for at opretholde standen.

Når du køber en vedligeholdelsesplan fra Privat Byggerådgivning, får du en gennemarbejdet rapport. Vi gennemgår ejendommen fra kælder til tag og gennemgår alle fællesarealerne. Vi kan også gennemgå bygningsdele, der ikke nødvendigvis er ejerforeningens fælleseje, så som vinduer. Vi kommer med energibesparende forslag til ejendommen, vi laver en tidsramme for, hvornår de enkelte ting bør være afhjulpet og et økonomisk overslag, og ydermere kommer vi med udbedringsforslag. Ved en gennemgang fra Privat Byggerådgivning slipper I for, at der ved generalforsamlingen eller bestyrelsesmødet kan sås tvivl om, hvordan ejendommen skal vedligeholdes, da dette nu er blevet dokumenteret af en uvildig byggesagkyndig. Med planen ved I også, hvor mange penge I cirka skal afsætte hvert år til vedligeholdelsen. 

Pris:

Fra 10.000kr
  • Det koster ikke noget at kontakte os
  • Ring eller skriv så udarbejder vi et gratis og uforpligtende tilbud til dig!