Drift- og vedligeholdelsesplan

I samarbejde med jer lægger vi den røde tråd for vedligeholdelse af jeres bygning. Vi gennemgår hele ejendommen fra top til bund. Hos Privat Byggerådgivning får I et højt engagement, hvor vores rådgivere går helhjertet ind i jeres projekt.

Vedligeholdelsesplan for private og ejerforeninger

Tagbelægning set oppefra af tag under konstruktion som led i vedligeholdelse af ejendom
Som ejer af et privat hus giver det god mening med en god og brugbar vedligeholdelsesplan for at bevare husets stand og værdi.

Formålet er i stor grad at holde huset løbende vedlige i både en praktisk og en byggeteknisk forstand.

For det første risikerer du ikke, at arbejdsopgaverne hober sig op, og for det andet holder du værdien på dit hus betydeligt bedre.

Når der er tale om et parcelhus, behøver det ikke at være en stor omgang med udfaldet samlet i en rapport og med billeddokumentation.

Men det kan det sagtens være, hvis I ønsker det.

Gennemgang af bygningen

Mange vælger dog at få lavet en drift- og vedligeholdelsesplan på den måde, at du i fællesskab med en af vores byggesagkyndige laver en dybdegående fysisk gennemgang af huset — fra kælder til kvist såvel som ude og inde.Vi anbefaler selvfølgelig, at du som ejer er med på runden, men det er ikke et krav.

Det foregår generelt således, at den byggesagkyndige kommer hjem til dig på et aftalt tidspunkt, og under gennemgangen vil den byggesagkyndige stille nogle forskellige opklarende spørgsmål til huset og komme med gode råd til vedligeholdelsen.

Her kan du som sagt med fordel selv gå med og lave egne notater.

På den måde får du en plan for en fremadrettet vedligeholdelse.

Hvad får du egentlig ud af en vedligeholdelsesplan?

Vi giver dig en rød tråd for vedligeholdelsen af bygningen

En plan, der følger ejendommen på tværs af ejerudskiftning 

Du får hele ejendommen gennemgået fra top til bund

uviligdighed – vi er på jeres side & varetager jeres interesser.

højt engagement – vi går helhjertet ind i dit projekt.

Bedre tilpasning af budget til drift og vedligehold

Vores kunder siger

⭐⭐⭐⭐⭐
Min kæreste og jeg skulle købe hus for første gang. Vi havde Privat Byggerådgivning med ude på to huse, hvor det ene var i så ringe stand, de fraråede os at købe. Det er vi meget taknemmelige for.
⭐⭐⭐⭐⭐

Christoffer var enormt imødekommende, kompetent og god til at besvare vores mange spørgsmål. Jeg vil uden tvivl anbefale andre at kontakte Christoffer ved huskøb. Gennemgangen af huset gav os ro i maven — og vi bød derefter på huset.

⭐⭐⭐⭐⭐
Vi hyrede Privat Byggerådgivning til at lave en gennemgang af det hus, vi ville købe. Christoffer gik virkelig i dybden med tingene, og vi havde en god fornemmelse af, hvad vi var ved at købe.

Book en aftale nu. 

En vedligeholdelsesplan skal forstås som et værktøj til at vedligeholde din ejendom og beskytte dens værdi bedst muligt.

Med en konkret og dybdegående vedligeholdelsesplan i hænderne bliver der sat ord, økonomi og løsning på, for eksempel, den sure luft i kælderen, den der sorte plet i hjørnet, den knirkende lyd fra inde bag væggen eller noget helt andet.

Ved et besøg fra vores uvildige byggesagkyndige får du således i næsten bogstavelig forstand taget pulsen på din ejendom.

Sådan undgår du bedst muligt trælse overraskelser, der kan komme til at koste mange penge i det lange løb.

Udfyld venligst det ønskede felt!
Udfyld venligst det ønskede felt!
Udfyld venligst det ønskede felt!

Om Privat Byggerådgivning

Privat Byggerådgivning er din uvildige byggesagkyndige rådgiver. Vi er til for at hjælpe dig sikkert igennem opførelsen af dit nye hus eller dit kommende bolig køb. Vi hjælper også gerne med vedligeholdelsesplaner for huse eller etageejendomme. Er der skimmel i ejendommen, er vi behjælpelige med rådgivning og løsninger. Vi hjælper jer med byggetekniske spørgsmål fra stort til småt i hele Danmark.

Vi glæder os til at høre om dit projekt

Der er altid en ved telefonen eller på mail, som du kan komme i kontakt med. Derfor kan du altid stille spørgsmål eller kontakte os for et uforpligtende møde.

Kontakt os

Vedligeholdelsesplan som andel- og ejerforening

Det er mange ejerforeninger, der ikke har en vedligeholdelsesplan for deres ejendom, hvilket kan betyde lækage på en bygningsdel, der kan give skader på tilstødende bygningsdele. Det giver mange unødvendige problemer og omkostninger.

Som ejer- og andelsforening er det ofte en god idé at få lavet en vedligeholdelsesplan af en uvildig person, så alle i foreningen ved, hvordan ejendommen har det og hvad der skal afsættes af økonomi til den kommende fremtid. Det er også en fordel i den situation, hvor du skal sælge din lejlighed, at du over for køber kan fremvise en drift- og vedligeholdelsesplan, der fortæller hvilken stand ejendommen i bund og grund er i og hvad man gør for at opretholde standen.

Når du køber en vedligeholdelsesplan fra Privat Byggerådgivning, får du en gennemarbejdet rapport.

Vi gennemgår ejendommen fra kælder til tag og ser på alle fællesarealerne. Vi kan også gennemgå bygningsdele, der ikke nødvendigvis er ejerforeningens fælleseje, såsom vinduer. Vi kommer derudover med energibesparende forslag til ejendommen og udarbejder en tidsramme for, hvornår de enkelte ting bør være afhjulpet sammen med et økonomisk overslag. Ydermere kommer vi med udbedringsforslag.

Ved en gennemgang fra Privat Byggerådgivning slipper I for, at der ved generalforsamlingen eller bestyrelsesmødet kan sås tvivl om, hvordan ejendommen skal vedligeholdes, da dette nu er blevet dokumenteret af en uvildig byggesagkyndig. Med planen i hænderne ved I også, hvor mange penge I cirka skal afsætte hvert år til vedligeholdelsen.