Byggeteknisk Rådgiver

Kvalificeret byggeteknisk rådgivning til private husejere indeholder mange forskellige facetter spredt ud over hele byggeprojektet. Derfor er vi med dig hele vejen — fra koncept til bygge- eller renoveringsprojektet står klart og færdigt.

Byggeteknisk Rådgivning

Uanset set et byggeprojekts størrelse og omfang, så står bygherren ofte med en lang række valg og beslutninger, der skal tages med kun lidt information.

Her gør erfaring og viden indenfor byggebranchen det både nemmere og mere sikkert, at projektet i sidste ende bliver færdiggjort ikke bare som ønsket men også korrekt og efter alle bogens regler.
Murstensmur hvor beklædningen er skallet af, viser hvordan byggeteknisk rådgivning kan hjælpe

Få byggetekniske eksperter på dit hold

Det er netop her, at en byggeteknisk rådgiver kommer ind i billedet. Som eksperter på området med mange års erfaring, kan vi vejlede dig hvert skridt af vejen og sørge for, projektet udarter sig som planlagt.

Vi er uvildige i situationen og har ingen forbindelse eller forpligtelser overfor vedkommende, der udfører arbejdet.

Vi er på vores kunders side og ser byggeriet eller renovationen gennem dine øjne.

Hvordan sikrer vi, at du får den bedste byggerådgivning?

Gratis og uforpligtende opstartsmøde inden planlægning

grundig afdækning af jeres behov og ønsker til projektet

uvilidige – vi er på jeres side & varetager jeres interesser

højt engagement – vi går helhjertet ind i dit projekt

løbende evaluering – vi er med fra start til slut

kompetent rådgivning & mange års erfaring i byggebranchen

Vores kunder siger

⭐⭐⭐⭐⭐
Min kæreste og jeg skulle købe hus for første gang. Vi havde Privat Byggerådgivning med ude på to huse, hvor det ene var i så ringe stand, de fraråede os at købe. Det er vi meget taknemmelige for.
⭐⭐⭐⭐⭐
Christoffer var enormt imødekommende, kompetent og god til at besvare vores mange spørgsmål. Jeg vil uden tvivl anbefale andre at kontakte Christoffer ved huskøb. Gennemgangen af huset gav os ro i maven — og vi bød derefter på huset.
⭐⭐⭐⭐⭐
Vi hyrede Privat Byggerådgivning til at lave en gennemgang af det hus, vi ville købe. Christoffer gik virkelig i dybden med tingene, og vi havde en god fornemmelse af, hvad vi var ved at købe.

Book en aftale nu

Hvornår er det en god idé med en byggeteknisk rådgiver?

Svaret varierer selvfølgelig fra projekt til projekt.

For de fleste er det størrelsen eller omfanget af byggeprojektet, der er en afgørende faktor. Det er selvfølgelig i forbindelse med store projekter, at der er flest penge på højkant og eventuelle fejl og mangler i det færdige arbejde er betydeligt sværere eller dyrere at fikse bagefter.

Men det er ikke kun på store projekter, at der kan opstå fejl eller kurrer på tråden. Og en bygningsproces behøver ikke være stor eller særligt omfattende for at være kompliceret eller specielt teknisk.

Derfor anbefaler vi at få rådgivning fra en byggeteknisk specialist i enhver situation, hvor du som bygherre føler dig usikker eller på dybt vand.

Udfyld venligst det ønskede felt!
Udfyld venligst det ønskede felt!
Udfyld venligst det ønskede felt!

Om Privat Byggerådgivning

Privat Byggerådgivning er din uvildige byggesagkyndige rådgiver. Vi er til for at hjælpe dig sikkert gennem opførelsen af dit nye hus eller dit kommende boligkøb. Vi hjælper også gerne med vedligeholdelsesplaner for huse eller etageejendomme. Er der skimmel i ejendommen, er vi behjælpelige med rådgivning og løsninger. Vi hjælper jer med byggetekniske spørgsmål fra stort til småt i hele Danmark.

Vi glæder os til at høre om dit projekt

Der er altid en ved telefonen eller på mail, som du kan komme i kontakt med. Derfor kan du altid stille spørgsmål eller kontakte os for et uforpligtende møde.

Kontakt os

Flere fordele ved byggeteknisk rådgivning

Det er også muligt at få hjælp fra en byggeteknisk rådgiver, når du står og skal købe en bolig eller et hus. Her vil vi kunne vejlede dig med en faglig vurdering af bygningens stand og besvare spørgsmål du har tilstandsrapporten. Vi kan også være behjælpelige med emner og områder, tilstandsrapporten ikke afdækker.

På den måde får du bedre indsigt i boligens stand, værd og eventuelle mangler, som gør, at du står stærkere, når det kommer til (eventuel) forhandling. Hvis du vil vide mere om byggeteknisk rådgivning i forbindelse med køb af bolig, så kan du altid læse mere på vores side om Byggesagkyndig Køberrådgivning.

Samtidig er det også relevant i forbindelse med relativt mindre renovationer, såsom åbninger i eller nedrivning af vægge, hvor der kan være tvivl, om hvorvidt en væg er bærende eller ej. Her kan det være nødvendigt at få lavet statiske beregninger, før arbejdet går i gang.

Det kan også betale sig at få en byggeteknisk rådgiver til at gennemgå husets stand på forhånd. Sådan sikrer du bedst, at samme person ikke udpeger fejl og derefter løser dem, hvilket kan skabe mistillid mellem dig som kunde og vedkommende som håndværker.