Byggesagkyndig køberrådgivning

Hos Privat Byggerådgivning hjælper vi jer med at komme sikkert i hus. Hos os får I en byggeteknisk gennemgang af hele boligen fra kælder til kvist, gennemgang og forståelse for boligens tilstandsrapport samt klarhed over ejendommens generelle stand. Derved undgår I, at købe noget "hjemmebygget" og får et godt forhandlingsgrundlag ved afgivelse af bud på boligen. 

Rådgivning til køb af ny bolig

Hvis du ikke har ro i maven, er det en god ide at få hjælp til at gennemgå en af livets største investeringer.

Med en byggesagkyndig fra Privat Byggerådgivning gennemgår vi i fællesskab hele boligen indvendig og udvendig fra kælder til kvist.

Image

Vi gennemgår boligen i sin helhed. Er det en sund bolig, der er bygget ordentligt, eller er der en masse mangler, som det utrænede øje måske ikke ser? Vi gennemgår tilstandsrapporten og klarlægger det økonomiske omfang for udbedringerne af de k1, k2 og k3, der måtte være, samt det byggetekniske omfang af de ting der måtte været noteret. Hvis du ønsker at lave en ombygning eller en tilbygning, kan vi drøfte hvilke ting, du skal være opmærksom på. Det er jo ikke altid man bare kan fjerne en væg eller lave et værelse om til et badeværelse, selv om ejendomsmægleren siger det!  

Køberrådgivning kan have stor betydning. Ved køb af en bolig i en etageejendom (ejerlejlighed eller andelsbolig), sommerhus eller bolig under 60 kvm foreligger der sjældent en tilstandsrapport og elinstallationsrapport, da dette ikke er lovpligtigt. Det betyder egentlig, at du ikke ved, om der er nogle byggemæssige ting i lejligheden, som kan give dig nogle udfordringer - både kosmetisk og økonomisk. Ydermere betyder det, at du ikke kan få en ejerskifteforsikring. Ved køb af en sådan bolig er der yderst vigtigt, at du får den gennemgået ordentligt med en uvildig byggesagkyndig, der kan agere boligrådgiver, så du ikke køber katten i sækken.

Pris

Fra 3.500 kr
  • Det koster ikke noget at kontakte os
  • Ring eller skriv så udarbejder vi et gratis og uforpligtende tilbud på køberrådgivning til dig!

Vores kunder siger

⭐⭐⭐⭐⭐
Min kæreste og jeg skulle købe hus for første gang. Vi havde Privat Byggerådgivning med ude på to huse, hvor det ene var i så ringe stand, de fraråede os at købe. Det er vi meget taknemmelige for.
⭐⭐⭐⭐⭐

Christoffer var enormt imødekommende, kompetent og god til at besvare vores mange spørgsmål. Jeg vil uden tvivl anbefale andre at kontakte Christoffer ved huskøb. Gennemgangen af huset gav os ro i maven — og vi bød derefter på huset.

⭐⭐⭐⭐⭐
Vi hyrede Privat Byggerådgivning til at lave en gennemgang af det hus, vi ville købe. Christoffer gik virkelig i dybden med tingene, og vi havde en god fornemmelse af, hvad vi var ved at købe.

Undgår at købe noget
"hjemme bygget".

Klarhed over ejendommens generelle stand.

Info om generelle skavanker for ejendommens alder.

Gode råd og vejledning til en kommende renovering .

Byggeteknisk gennemgang af boligen fra kælder til kvist.

Gennemgang og forståelse af tilstandsrapporten.

Godt forhandlingsgrundlag ved afgivelse af bud.

Om Privat Byggerådgivning

Privat Byggerådgivning er din uvildige byggesagkyndige. Vi er til for at hjælpe dig sikkert igennem opførelsen af dit nye hus eller dit kommende bolig køb. Vi hjælper også gerne med vedligeholdelsesplaner for huse eller etageejendomme. Er der skimmel i ejendommen, er vi behjælpelige med rådgivning og løsninger. Vi hjælper jer med byggetekniske spørgsmål fra stort til småt i hele Danmark.

Book en aftale nu. 

Udfyld venligst det ønskede felt!
Udfyld venligst det ønskede felt!
Udfyld venligst det ønskede felt!