Afleverings-
forretning

Afleveringen af dit byggeri eller renoveringsprojekt er en af de vigtigste faser i hele projektet. Men det er præcis her, tingene hurtigt kan gå galt. Derfor er det ekstra klogt at få en byggesagkyndig med ind over afleveringsforretningen.

Byggesagkyndig afleveringsforretning

Afleveringsprotokol på træbord med lille træhus og lommeregner på samt nøgler og mønter
Når du står og for eksempel skal overtage dit nye hus eller nye tilbygning efter en lang byggeperiode, kan det være overraskende nemt at haste gennem processen og bare få det overstået, fordi du står du lige ved målstregen, og du er sikkert også ved at være godt træt af byggerod og håndværkere.

 Det er nemlig således, at arbejdet anses for at være blevet afleveret til bygherren, når afleveringsforretningen har fundet sted. Det vil sige, at de mangler, der ikke bliver påpeget ved afleveringsforretningen, kan blive betydeligt sværere at få udbedret efterfølgende.

 

Afleveringsprotokol

Med hjælp fra en af vores uvildige byggesagkyndige kan du dog være helt tryg ved aflevering af byggeriet.

Ved vores grundige gennemgang af det byggede, medbringer vi en afleveringsprotokol, som vi i fællesskab med dig og entreprenøren udfylder med samtlige mangler, der eventuelt måtte være. I protokollen indskrives det også, hvornår manglerne skal være afhjulpet, således at det ikke bare bliver, når håndværkeren lige kommer forbi.

Hvordan sikrer vi, at du får den bedste afleveringsforretning?

Dybdegående gennemgang af byggeri fra kælder til kvist

Nedfældning af eventuelle mangler i afleveringsprotokol

kompetent og uvildlig rådgivning i aflevering af byggeri

uviligdighed – vi er på din side & varetager dine interesser

højt engagement – vi går helhjertet ind i dit projekt.

Vi hjælper også efter aflevering med tjek

Vores kunder siger

⭐⭐⭐⭐⭐
Min kæreste og jeg skulle købe hus for første gang. Vi havde Privat Byggerådgivning med ude på to huse, hvor det ene var i så ringe stand, de fraråede os at købe. Det er vi meget taknemmelige for.
⭐⭐⭐⭐⭐

Christoffer var enormt imødekommende, kompetent og god til at besvare vores mange spørgsmål. Jeg vil uden tvivl anbefale andre at kontakte Christoffer ved huskøb. Gennemgangen af huset gav os ro i maven — og vi bød derefter på huset.

⭐⭐⭐⭐⭐
Vi hyrede Privat Byggerådgivning til at lave en gennemgang af det hus, vi ville købe. Christoffer gik virkelig i dybden med tingene, og vi havde en god fornemmelse af, hvad vi var ved at købe.

Book en aftale nu. 

I fællesskab prissættes manglerne også. Det er med til at sikre, det er fair for alle parter, hvad du som bygherre må tilbageholde af entreprisesummen til udbedring af manglerne. På den måde opretholder vi også entreprenørens motivation og incitament til at få afhjulpet manglerne hurtigst muligt.

Til sidst underskrives protokollen af dig som bygherre og af entreprenøren.

I særdeles grove tilfælde, hvor det byggede er så mangelfuldt, at byggeriet ikke kan afleveres grundet væsentlige mangler, kan afleveringsforretningen ikke finde sted før at entreprenøren melder, at han er færdig. Vi kender desværre godt til denne situation og ved derfor, hvordan den skal håndteres.

Udfyld venligst det ønskede felt!
Udfyld venligst det ønskede felt!
Udfyld venligst det ønskede felt!

Om Privat Byggerådgivning

Privat Byggerådgivning er din uvildige byggesagkyndige rådgiver. Vi er til for at hjælpe dig sikkert igennem opførelsen af dit nye hus eller dit kommende bolig køb. Vi hjælper også gerne med vedligeholdelsesplaner for huse eller etageejendomme. Er der skimmel i ejendommen, er vi behjælpelige med rådgivning og løsninger. Vi hjælper jer med byggetekniske spørgsmål fra stort til småt i hele Danmark.

Vi glæder os til at høre om dit projekt

Der er altid en ved telefonen eller på mail, som du kan komme i kontakt med. Derfor kan du altid stille spørgsmål eller kontakte os for et uforpligtende møde.

Kontakt os

Efter aflevering af byggeri

Hvis du ikke får påpeget alle mangler ved aflevering af byggeriet, kan det som nævnt være ekstra svært at få udbedret de fejl, der eventuelt senere kan vise sig at være opstået.

Derfor kan det være en af dine klogeste investeringer i lang tid at få en uvildig byggesagkyndig med ind over afleveringsforretningen. Der er trods alt en grund til, at det kaldes en forretning. Fordi der kan være mange penge, samt ærgrelser, at spare.

Det er også af den grund, at vi gennemgår byggeriet fra top til tå, når vi er med til afleveringsforretningen.

Det gælder også efter afleveringen er fundet sted, hvor det er vigtigt at følge op på, at de mangler, der blev nedfældet ved afleveringsforretningen, faktisk er blevet udbedret. Fordi det er først, når det har fundet sted, at du bør frigive de penge, der var aftalt at blive tilbageholdt.

Først her er det, du overtager vedligeholdelsespligten af byggeriet, og hvis du har en 1 årsgennemgang indbygget i din kontrakt med entreprenøren, er det næste skridt.

Det hjælper vi også gerne med.

Af den grund behøver du heller ikke fortvivle, hvis det hele virker kompliceret.

Som uvildige byggesagkyndige hjælper vi jer gerne hele vejen gennem forløbet, så det ikke bliver uoverskueligt. Vi sikrer, at du får den bedst mulige oplevelse gennem hele processen, og ikke mindst medvirker vi til at kontrollere, at det færdige projekt lever op til de aftalte kvalitetsstandarder.