Tegnestue

Går I med drømmen om en tilbygning, ombygning eller opførelse af ny bebyggelse, men synes at det med myndighedsbehandling er lidt for kompliceret?

Så kan Privat Byggerådgivning være din rigtige samarbejdspartner, der tager dig i hånden fra start til slut.

Tegnestue

Vi kan udarbejde alle tegninger, der skal til for at få en byggetilladelse, samt ansøge- og indhente en byggetilladelse for jer.

Vi kan også tegne alle de tegninger, der skal til for at opføre en given bebyggelse.

Og når byggeriet står færdigt, kan vi være behjælpelige med færdigmeldingen over for myndighederne.

Image

Hvordan griber vi det an:

Det kan gøres på flere måder. Måske har du som bygherre allerede været i gang med en byggeansøgning, men har mødt muren. Eller også har du nogle idéer og nogle billeder af noget, du/I har set, som I godt kunne tænke jer noget i stil med og som muligvis skal passe ind i den eksisterende bebyggelse på grunden. Og alt efter hvor langt I er i processen, samler vi op på det og ligger så en plan for, hvordan vi kommer i mål.

En projekteringsfase kan opdeles i 5 faser:

 1. Idéoplæg og byggeprogram.
  Det er i denne fase man kaster alle ideerne op i luft. Ud fra jeres ønsker laver vi nogle skitser og tegninger der illustrer jeres ideer. Dernæst skal vi forholde os til om ønskerne og ideerne er bygbare og økonomisk muligt med det budget der er til rådighed.
 1. Dispositionsforslag / Projektforslag
  I denne fase tegner man næsten huset færdigt. Der laves plantegninger, snittegninger og facadetegninger så man kan se helheden i huset og dets muligheder. Der bliver også valgt materialer til facade, taget, vinduer osv. Der bliver kigget på hvordan huset skal kunne bygges og hvilke muligheder der er for tekniske installationer.
 1. Myndighedsprojekt
  Her indsender man tegningsmaterialet til myndighederne med henblik på at få en byggetilladelse.
 1. Hovedprojekt
  I denne fase laves alle detaljer omkring husets samlinger og udførelse.
 1. Udførelse/ opførelse
  Under opførelsen af huset laves der Kvalitetskontrol med det arbejde der udføres. Det kan også under opførelses vise sig at der skal laves nogle andre løsninger end de projekterede løsninger. Der er også her at der skal være en tidsplan for byggeriet samt en styring af økonomien.

Arkitekthjælp pris

Fra 3.800 kr
 • Det koster ikke noget at kontakte os
 • Ring eller skriv så udarbejder vi et gratis og uforpligtende tilbud til dig!

Vores kunder siger

⭐⭐⭐⭐⭐
Min kæreste og jeg skulle købe hus for første gang. Vi havde Privat Byggerådgivning med ude på to huse, hvor det ene var i så ringe stand, de fraråede os at købe. Det er vi meget taknemmelige for.
⭐⭐⭐⭐⭐

Christoffer var enormt imødekommende, kompetent og god til at besvare vores mange spørgsmål. Jeg vil uden tvivl anbefale andre at kontakte Christoffer ved huskøb. Gennemgangen af huset gav os ro i maven — og vi bød derefter på huset.

⭐⭐⭐⭐⭐
Vi hyrede Privat Byggerådgivning til at lave en gennemgang af det hus, vi ville købe. Christoffer gik virkelig i dybden med tingene, og vi havde en god fornemmelse af, hvad vi var ved at købe.

Lad os gennemgå jeres plantegning.

Gå rundt i din kommende boligen i 1 til 1 med VR briller

Besparelser ved korrekt projektering før byggeriets opstart

Undgår ekstra regninger ved omgørelse

Visualisiering frem for 2d strejtegninger

Se nogle af de sager vi har arbejdet med nedenfor:

Om Privat Byggerådgivning

Privat Byggerådgivning er din uvildige byggesagkyndige. Vi er til for at hjælpe dig sikkert igennem opførelsen af dit nye hus eller dit kommende bolig køb. Vi hjælper også gerne med vedligeholdelsesplaner for huse eller etageejendomme. Er der skimmel i ejendommen, er vi behjælpelige med rådgivning og løsninger. Vi hjælper jer med byggetekniske spørgsmål fra stort til småt i hele Danmark.

Book en aftale nu. 

Udfyld venligst det ønskede felt!
Udfyld venligst det ønskede felt!
Udfyld venligst det ønskede felt!