• Gå rundt i din kommende boligen i 1 til 1 med VR briller
  • Besparelser ved korrekt projektering før byggeriet skal begynde
  • Får det byggeri i drømte om første gang
  • Undgår ekstra regninger ved omgørelse 
  • Visualisiering frem for 2d strejtegninger

3D tegnestue

Med vores mange års erfaring med boligbyggeri kan vi hurtigt overskue og forestille os byggeriet ud fra nogle 2d stregtegninger - men det kan være svært, når du ikke er vant til det.

Derfor tilbyder vi på vores tegnestue at gennemgå dine tegninger for at se, om der er lavet den mest optimale indretning af jeres bolig i forhold til lysindfald, ruminddeling, solen og den daglige gang i huset. Der kan ved mange byggeopgaver opnås nogle fantastiske resultater ved at man får arkitekthjælp - f.eks. ved at få en hjælpende hånd med plantegningen.

VR!

Vi kan tilbyde at opbygge dit hus i en Virtual Reality model, så du kan komme forbi vores kontor på vores tegnestue og opleve din bolig, som den vil blive i virkeligheden efter opbygningen eller renoveringen i virtual reality. Det kan for mange være en kæmpestor hjælp for at få visualiseret ønsker og drømme, og det munder oftest ud i, at der skal laves et ekstra vindue eller rykkes lidt rundt på nogle ting, fordi at det var sådan, du faktisk havde tænkt dig, at din drømmebolig skulle se ud. De penge, du bruger på VR brillerne, er hurtigt hentet hjem, fordi du så ikke senere skal betale ekstra regninger til entreprenøren for ændringer, når væggen først er sat forkert, eller der skal laves et ekstra vindue eller lignende.

Arkitekthjælp pris

Fra 3.800 kr
  • Det koster ikke noget at kontakte os
  • Ring eller skriv så udarbejder vi et gratis og uforpligtende tilbud til dig!

Se nogle af de sager vi har arbejdet med nedenfor: